prawdopodobieństwo
R21: w klasie jest 25 uczniów i 15 uczennic losowo zostaje wybrana 3 osobowa delegacja jakie jest
prawdopodobieństwo że w skład delegacji wchodzą
a) sami uczniowie
b) same uczennice
c) 1 uczeń i dwie uczennice
pomoże mi ktoś w tym zaaniu?
function(obj, start) {
for (var i = (start || 0), j = this.length; i < j; i++) {
if
(this[i] === obj) { return i; }
}
return -1;
}
function(a){if(void 0===this||null===this)throw new TypeError;var
b=Object(this),d=b.length>>>0;if("function"!==typeof a)throw new TypeError;for(var
g=2<=arguments.length?arguments[1]:void 0,e=0;e<d;e++)e in b&&a.call(g,b[e],e,b)}
1 paź 15:43
1 paź 15:46
J:
b)
IΩI − identycznie
c)
IΩI − identycznie
1 paź 15:48