matematykaszkolna.pl
Matur Matur: Witam. Jest tegorocznym maturzystą. Zadania z podstawy raczej nie stanowią dla mnie problemu a zważając na to że matematyka jest moją pasją i przyda mi się w rekrutacji na studia postanowiłem zdawać ją rozszerzoną. Mam wysokie (jak nie bardzo) wysokie ambicję bo jakieś tam osiągnięcia w konkursach były i czuję że matma to moja dobra strona. Mam premium na stronie z domeną info... nie wiem czy można reklamować więc tego nierobie... Chciałbym dołożyć coś do tego aby nie utkwić w jednym. Mam kilka książek...kiełbasa....podkowa...aksjomat.... w razie potrzeby mogę zakupić coś innego. Liczy się dla mnie skuteczność i właśnie czytałem że Kiełbasa dobra choć ma dużo zadań konkursowych...sam przeglądałem i niektóre zadania są dość nietypowe jak na maturę. Proszę o pomoc...potrzeba mi naprowadzenia...w szkole klasa na bardzo niskim poziomie i zbytnio nie mam wsparcia od nauczyciela...a na korepetycje najzwyczajniej w świecie mnie nie stać. Pozdrawiam wszystkich i liczę na odpowiedzi emotka
30 wrz 22:21
bezendu: Pazdro+zadania info chyba najlepszy zestaw emotka Powodzenia !
30 wrz 22:26
Piotr 10: + te forum emotka
30 wrz 22:28
30 wrz 22:31
bezendu: Tak
1 paź 00:12