matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
force:
wykaż ,że jeżeli a>0 i b>0 to:
4ab
≤
√
ab
2b−2a
30 wrz 20:26
force:
/pomoze ktos
30 wrz 20:32
force:
?
30 wrz 20:38
force:
ej
30 wrz 20:46
force:
/
30 wrz 21:04
ICSP:
Bzdura.
30 wrz 21:04
Kacper:
a=10 b=40
1600
160
=
≥20=
√
400
60
6
30 wrz 21:09