matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykładnicza
alek:
((3−
√
5
)
0,5
+ (3+
√
5
)
0,5
)
2
29 wrz 23:47
Eta:
(a+b)
2
=a
2
+2ab+b
2
a=(3−
√
5
)
0,5
, b= (3+
√
5
)
0,5
...............
29 wrz 23:52