matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrażenie
sa:
1
x
2
+1
Wyrażenie
−
jest równe ?
2
x
2
+2
29 wrz 18:48
Mila:
x
2
+2−2*(x
2
+1)
=
=
2(x
2
+2)
x
2
+2−2x
2
−2
=
=... dokończ
2*(x
2
+2)
29 wrz 18:53
sa:
−x
2
=
dzięki wielkie
2(x
2
+2)
29 wrz 18:59