matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
roZzwiąż równanie
anja:
1. (1+y)
2
−16y
2
=0 2. X
2
(x+5)−2x(x+5)+x+5=0 3. (X−5)(x
2
−4)−(x−2)(x+2)(3x−1)=0
28 wrz 21:36
Hajtowy:
żartujesz?
28 wrz 21:47