matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Włącz czynnik pod pierwistek
tomek:
0,2
√
20
=
28 wrz 17:21
Kejt:
... =
√
0,04 * 20
=...
28 wrz 17:23
5-latek:
0,2
2
= 0,04 to 0,2
√
20
=
√
0,04*20
28 wrz 17:25
tomek:
dzieki
28 wrz 17:25