help
zanciaa: 23,006u −−−− 100 %
0,006 u −−−−−−x %
Jak to obliczyć, po kolei bo coś źle robie.... tak powinno wyjsc x= 0,026 %
27 wrz 18:34
458: Mnożysz na krzyż
27 wrz 18:40
27 wrz 18:42
458: Rozumiem, że to jest zadanie z chemii?
27 wrz 18:48
zanciaa: tak z chemii, i ciągle mi coś zle wychodzi
27 wrz 19:19
zanciaa: 23,006 u −−−− 100 %
23 u −−−−−−−−−− x %
Dalej mam to wynik powinien byc taki :x= 99,97%
a mi wychodzi 99.994 %
Nie wiem czemu
27 wrz 19:20
5-latek: Przeciez wychodzi dobry wynik z liczenia x=99,97%
27 wrz 19:28