matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
nati:
(2{p6}−3{p2})*({p6}+2{p2})
27 wrz 17:07
Krystek:
wymnóż i zapisz poprawnie
√
6
27 wrz 17:30
Hajtowy:
(2
√
6
− 3
√
2
) * (
√
6
+ 2
√
2
) = = (2
√
6
*
√
6
) + (2
√
6
* 2
√
2
) − (3
√
2
*
√
6
) − (3
√
2
*
√
6
) = = ...
27 wrz 17:33