Wykaż, że....
mlomi: Wykaż, że:
a) funkcja f(x)= log
2(1−x)−log
2(x+1) jest nieparzysta
| | 2−x | |
b) funkcja f(x)= x3log |
| jest parzysta |
| | 2+x | |
c) funkcja f(x)= log
3cos2x jest parzysta
d) funkcja f(x)= log(x+
√1+x2 )jest nieparzysta
27 wrz 16:45
27 wrz 16:46
Kacper: Czego ci nauczyciele każą wam się uczyć
27 wrz 16:47
mlomi: Nie wiem właśnie jak się do tego zabrać...
27 wrz 16:52
Kejt:
teza:
log2(1 − (−x)) − log2(−x + 1) = log2(1 − x) − log2(x+1)
L = ...
27 wrz 16:54
Kejt: zjadłam minusa.. prawa strona razy (−1)
27 wrz 17:02
Mila:
Najpierw dziedzina .
27 wrz 17:06