matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
Blue:
Rozwiąż równanie 4
x
− 8*2
x
+16=0
27 wrz 13:20
ICSP:
(2
x
− 4)
2
= 0 x = 2
27 wrz 13:22
===:
2
x
=t gdzie t>0 t
2
−8t+16=0 (t−4)
2
=0 itd
27 wrz 13:22
Blue:
No tak, dzięki, nie zauważyłam tego
27 wrz 13:47