matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi.
Wiola:
Jak obliczyć? 2
x
=2
25 wrz 22:04
Kacper:
x=1
25 wrz 22:04
5-latek:
2
x
=2
1
juz widzisz ? Albo do jakiej potegi nalezy podniesc liczbe 2 zeby otrzymac 2?
25 wrz 22:05
5-latek:
Czesc
Kacper
25 wrz 22:06
Kacper:
cześć
5−latek
25 wrz 22:32