matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w postaci potegi wyrazenia
Karolinka:
zapisz w postaci potegi wyrazenia: 4
−
4
*4
4
*(2
3
*2
−
4
)
−
1
25 wrz 14:35
J:
2
−2
*2
8
2
6
. =
=
= 2
7
2
3
*2
−4
2
−1
25 wrz 14:37
Ben Akiba:
https://matematykaszkolna.pl/forum/258807.html
25 wrz 14:40