matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
da
AniaPomocy:
Trzecia cześć liczby 9
3
3
wynoci: A3
6
5
B3
3
3
C3
1
1
D9
1
1
11 lis 12:20
Włodek:
9
3
3
/3=(3
2
)
3
3
/3=3
6
6
/3=3
6
6
−
1
=3
6
5
11 lis 14:59