matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
ogien:
log
5
25=
24 wrz 22:13
5-latek:
2
24 wrz 22:16
Krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/217.html
24 wrz 22:17
5-latek:
Dobry wieczor
Krystek
Pozdrawiam serdecznie
24 wrz 22:19
pigor:
..., bo łopatologicznie rzecz ujmując z własności logarytmów masz kolejno
log
5
25=
log
5
5
2
=2log
5
5=2*1=
2
.
24 wrz 22:19
Krystek:
24 wrz 22:20