matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie :
lakipl12:
Rozwiąż równanie : 4x
6
−x
4
=0
24 wrz 19:34
Hajtowy:
x
4
(4x
2
−1)=0 x
4
=0 v 4x
2
−1=0
24 wrz 19:35
lakipl12:
co to za znak v?
24 wrz 19:37
Hajtowy:
LUB
24 wrz 19:37