matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczy mi ktos to:
halohalo:
(log
2
7+log
7
2+2)*log
7
2 −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− =log
7
14 log
7
2+1 i to jest zadanie "wykaż że ": ....a te kreseczki to ma byc kreska ułamkowa
24 wrz 18:44
halohalo:
?
24 wrz 19:02
halohalo:
ktos coś?
24 wrz 19:25
Mila:
log
7
(7)
1
log
2
(7)=
=
log
7
(2)
log
7
(2)
1
(
+log
7
(2)+2)*log
7
(2)
log
7
(2)
L=
=
log
7
(2)+1
1+log
2
7
(2)+2log
7
(2))
*log
7
(2)
log
7
(2)
=
=
log
7
(2)+1
(1+log
7
(2))
2
=
=log
7
(2)+1=log
7
(2)+log
7
(7)=log
7
(14)=P
log
7
(2)+1
24 wrz 23:16