wyznacz miejsca zerowe funkcji f(x) = klamra.. 2x−8 dla x≥0 (u gory) , x2 dla −2
krystian błaga o pomoc: wyznacz miejsca zerowe funkcji f(x) = klamra.. 2x−8 dla x≥0 (u gory) , x2 dla −2<x<0 (srodek) ,
−x+1 dla x ≤−2
11 lis 11:32
krystian prosi o pomoc: wyznacz miejsca zerowe funkcji f(x) = klamra.. 2x−8 dla x≥0 (u gory) , x2 dla −2<x<0 (srodek) ,
−x+1 dla x ≤−2
11 lis 15:52
krystian prosi o pomoc: wyznacz miejsca zerowe funkcji f(x) = klamra.. 2x−8 dla x≥0 (u gory) , x2 dla −2<x<0 (srodek) ,
−x+1 dla x ≤−2
11 lis 15:52