matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kolorowo
klor:
√
n+
√
n
= jak wyciągnąć n przed pierwiastek
23 wrz 20:03
klor:
n
1/2
√
(1+?)
23 wrz 20:17
john2:
√
n
1
n +
√
n
= n(1+
) = n(1+
)
n
√
n
23 wrz 20:34
klor:
Dzięki
23 wrz 20:38