matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pierwiastki wzor skrocenego mnozenia
lila55:
(3−
√
7
) (2+2
√
7
) = moglabym prosic o pomoc , nie wiem ile to jest np: 4
√
3
×
√
3
? Moglby ktos pomoc?
22 wrz 17:13
J:
4
√
3
*
√
3
= 4*3 = 12
22 wrz 17:14