FINAŁ
Hajtowy: FINAŁ MISTRZOSTW ŚWIATA 2014 − POLAND
Polska vs Brazylia
21 wrz 18:48
Janek191:
Ładnie napisane !
21 wrz 18:51
Hajtowy: Po Polskiemu

Finał oczywiście oglądamy w TV
21 wrz 18:53
Janek191:
Nie całkiem po " polskiemu "
21 wrz 18:55
xyz: kiedy ?
21 wrz 18:56
Piotr 10: Dziś , 20:15 na polsacie
21 wrz 18:56
Hajtowy: I ♥ volleyball
21 wrz 19:12
458: Zygmunt Solorz−Żak filantrop
21 wrz 19:53
sushi_gg6397228:
nie, bedzie wiecej reklam i wyższa stawka dla tych co wczoraj "zapragnęli reklamy"
21 wrz 19:55
Hugo: 3:1 mówie wam
21 wrz 19:58
Hajtowy: 5 setów
21 wrz 19:59
458: 3:2 dla naszych
21 wrz 20:01
Hugo: po secie?
21 wrz 20:36
Hugo: Huguś wczoraj był na 18 nikogo nie znał(poza solenizantką) a gdy wychodził dostał kilka nr
telefonów i 19 października kolejne zapro na 18 od nowego kolegi

! Wracając do domu o 3 w
nocy pieszo godzinke w krótkim rękawku oznajmiam że zdrowie we mnie siedzi. Jednak bałem się
bo nie mogłem wtedy kibicować ale widze że nadrobiliście za mnie i półfinał wygraliśmy !
21 wrz 20:56
FHA:
21 wrz 21:04
Hugo: macie fajne linki?
21 wrz 21:50
Kejt: po co linki? w tv jest
21 wrz 21:53
undefined: Włącz polsat
21 wrz 21:56
Metis: Pięknie!
21 wrz 22:05
Hugo: 2:1

wciaz mówie ze 3:1 bedzie
21 wrz 22:05
5-latek: Chyba Francja wymeczyla Brazylijczykow
21 wrz 22:08
daras: 13 to szczęśliwa liczba
21 wrz 22:14
Radek: I udało się
21 wrz 22:38
daras: We are the champions
21 wrz 22:39
zombi: Mika mistrz!
21 wrz 22:39
Saizou :
Wiesz Mika nie grał nic do czasu kiedy Zagumny się na boisku nie pojawił.
21 wrz 22:45
Metis: Przynajmniej mamy dobrych siatkarzy
21 wrz 22:49
undefined: Niezła wpadka prezydenta

Zamiast siatkarzy powiedział piłkarzy ^^
21 wrz 23:06
Saizou : po prostu chce aby piłkarze grali tak dobrze jak siatkarze
21 wrz 23:07
5-latek: Musimy sie tylko cieszyc
Przynajmniej w sporcie odnosimy sukcesy . Jestesmy MISTRZAMI SWIATA
Bernardo Rozende z calym szacunkiem ale NA KOLANACH
21 wrz 23:08
5-latek: Ciekawe czy pogratulowal naszemu trenerowi czy znowu oburzony na caly swiat
21 wrz 23:16
21 wrz 23:23
5-latek: Witaj
Ajtek 
Mamy swoje
5 minut i o to chodzi
21 wrz 23:42
Kejt: jakie 5 minut?
4 lata
21 wrz 23:42
jakubs: Nie oglądałem i wygrali
21 wrz 23:43
5-latek: NIe pisalem Kejt 4 lata bo nie chcialem liczyc ile wtedy bede mial lat
21 wrz 23:50
Kejt: 9
21 wrz 23:52
5-latek:
21 wrz 23:54
21 wrz 23:57
Kacper: Nie oglądałem i wygraliśmy
22 wrz 07:02
Hajtowy: Polska Mistrzem Polski
22 wrz 09:49
5-latek: I pewnie dostaniemy tyle kasy za zwyciestwo i zdobycie tytulu Mistrza Swiata tyle co budzet
Panstwa .
Czekam teraz na wiadomosci kto zacznie sie pod ten sukces podlaczac
22 wrz 11:54
Hajtowy: Zamiast Reprezentacji to Tuskowi przeleją na konto
22 wrz 12:10
Amelia: mamy to !
22 wrz 16:51
22 wrz 18:08
loczek: W trójkącie ABC punkty D, E leżą odpowiednio na bokach AB i AC tak, że |AD| : |DB| = 1:2 oraz
|AE| : |EC| = 2:1. Udowodnij, że |EF| : |FB| = 1:6.
22 wrz 18:49