matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aa
Hugo:
Francja:Niemcy
http://emb.aliez.tv/player/live.php?id=27835&w=640&h=360
21 wrz 16:42
Piotr 10:
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2409901136371290.html
21 wrz 16:53
Hajtowy:
http://weeb.tv/channel/sporttt
21 wrz 17:11
Hajtowy:
Czyżby Niemcy mieli brąz?
21 wrz 17:37
Hugo:
21 wrz 17:48
Hugo:
Jaki wynik obstawiamy z brazyliakami
ja mowie:
@@@@@@@@@@@@@3:1 dla PL@@@@@@@@@@
21 wrz 17:49
Piotr 10:
Niemcy mają brąz
21 wrz 18:19
Hajtowy:
No i zajebiście, należał im się
21 wrz 18:21
Rew:
3:2 dla Polski z Brazylią. W jednym z setów będzie wynik 28:26
21 wrz 18:22
Piotr 10:
20:15 Polsat
21 wrz 18:25
Hajtowy:
20:16
21 wrz 18:26