pomocy
Ziggy Rozalski: Jak narysować funkcję f(x)=|sinx|/cosx ,a jak f(x)=sinx/|cosx|?
I czym one się różnią?
Proszę o pomoc
21 wrz 00:07
Ziggy Rozalski: Czym się kierować przy rysowaniu tych funkcji?
21 wrz 00:09
Krystek: y=tgx gdy sinx>0
y=−tgx gdy sinx<0 i zał cosx≠0 analog drugą
21 wrz 00:23
5-latek: Witam
Krystek

Pozdrawiam
A kolega ma sie kierowac tak jak mi zawsze mowila mama rozsadkiem i rozumem .
No chyba ze jest jeszce mlody to moze sie kierowac
21 wrz 00:26
Krystek: Witaj
21 wrz 00:30
Ziggy Rozalski: Dzięki Krystek. Dzięki również 5−latek, już wiem jak żyć.
21 wrz 00:35
21 wrz 00:37
21 wrz 00:38
Ziggy Rozalski: więcej możliwości
21 wrz 00:38
5-latek: Juz dodalem do ulubionych
21 wrz 00:40
Kacper: Ja mam lepsze
21 wrz 07:49
5-latek: Kacper
Tak sie zastanawiam teraz wlasnie nad tym ze teraz to przy tych programach to uczen powinien
wydrukowac sobie taki wykres funkcji a powinien tylko wiedziec jak taki wykres powstaje .
Bo tak . Jesli jest polecenie narysowac wykres funkcji ( nie mowie o liniowej czy kwadratowej)
to zeby go narysowac w miare dokladnie nalezy go narysowac na papierze milimetrowym .
A kto to zrobi jesli nie ma wymogu takiego
21 wrz 10:47