matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pytanie
asd:
kg*m
2
kg*m
3
Pytanie czy:
*m=
s
2
s
2
Wiem, że może być to głupie pytanie, ale kolega skraca te metry, dlatego chce znać Waszą opinie.
18 wrz 18:10
Piotr 10:
tak
18 wrz 18:12
5-latek:
kg*m
2
kg*m
2
*m
*m=
=
s
2
s
2
18 wrz 18:17
asd:
Dobrze, dziękuje chciałem się upewnić
18 wrz 18:17