matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż że zachodzi równość
miki:
√
9−4
√
2
+1=4/
√
2
17 wrz 19:47
5-latek:
√
9−4
√
2
=|2
√
2
−1| wiec 2
√
2
−1+1 =2
√
2
=L
4
4*
√
2
P=
=
= 2
√
2
czyli L=P
√
2
2
17 wrz 20:04