matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgi
zecia:
Wartość wyrażenia 3
3
+ 6
3
przedstaw w postaci kwadratu pewnej liczby wymiernej. kreska ułamkowa 12
3
17 wrz 17:49
Mila:
3
3
+2
3
*3
3
3
3
*(1+2
3
)
9
3
=
=
=(
)
2
3
3
*4
3
3
3
*4
3
64
8
17 wrz 17:58