Oblicz log_3 u{27}{pierwiastek z 243 4 stopnia}
Cersei: Oblicz log3 27pierwiastek z 243 4 stopnia
17 wrz 17:48
Cersei: log3 27 − log3 √243 4−tego stopnia = 3 − ...
17 wrz 17:52
Cersei: 3 − (35) do potęgi 14?
17 wrz 17:56
Puszton: Twój pierwiastek to 3
5/4, a brakuje ci wyniku logarytmu który mówi: do jakiej potęgi muszę
podnieść 3 aby otrzymać 3
5/4
17 wrz 17:58
5-latek: | | 5 | | 5 | |
Tak ale =3−log3(35)1/4= 3−log335/4=3− |
| log3 3 = 3− |
| = licz |
| | 4 | | 4 | |
17 wrz 18:02
Cersei: 3 − 54 = 1 34 ?
17 wrz 18:04
5-latek:
17 wrz 18:08