matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz.
Zuza:
1
1
1
1
−
− (
−
) =
2
3
4
5
17 wrz 17:43
Kacper:
która klasa?
17 wrz 17:43
WW:
Do wspólnego mianownika najpierw wszystko.
17 wrz 17:44
5-latek:
3 liceum
3
2
5
4
1
1
10
3
−
−(
−
)=
−
=
−
= policz
6
6
20
20
6
20
60
60
17 wrz 17:48