matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
krzyń:
oblicz : (
2
5
)
7
*2,5
6
= ?
17 wrz 16:08
52:
Podpowiedź
5
2,5=
2
17 wrz 16:09
Janek191:
2
2
7
5
2
7
5
6
2
(
)
7
*2,5
6
=
*(
)
6
=
*
=
5
5
7
2
5
7
2
6
5
17 wrz 16:11