matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PRAWDOPODOBIESNTWO
adam23:
CO TO JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO? A. liczba naturalna B. liczba z zakresu (0;1) C. liczba z zakresu [0;1]
16 wrz 22:21
Patryk:
c
16 wrz 22:22
adam23:
a czemu nie (0;1) ?
16 wrz 22:23
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FPrawdopodobie%25C5%2584stwo&ei=oZwYVPyZJuK7ygOt94GoDg&usg=AFQjCNH_sPKWv5MEin9tdeq1EjUjyeL1gw&bvm=bv.75097201,d.ZWU
16 wrz 22:26