na ile sposobów?
nataliaaa: W grupie 50 osób wybieramy przewodniczącego, zastępcę i 3 członków zarządu. Na ile sposobów
można to uczynić?
function (n) { for (var t = 0; t < this.length; t++) if (this[t].kw == n.kw) return this[t];
return !1 }
function () { for (var u = this, n = 0, i, t, r; n < arguments.length; n++) for (r = 0;
arguments[n] && r < arguments[n].length; r++) t = arguments[n][r], i = this.IQPR29(t), i ?
i.src.QDGS75(t.src[0]) || i.src.push(t.src[0]) : this.push(scanQ.QSSU6(t)); return this }
function (n) { for (var t = 0; t < this.length; t++) if (this[t] == n) return !0; return !1 }
14 wrz 18:00
Janek191:
To zależy od sposobu wyboru
14 wrz 19:16