ile istnieje kuponów?
nataliaaa: Ile istnieje różnych kuponów zawierających "czwórkę" w toto lotku(skreślamy 6 z 49)?
function (n) { for (var t = 0; t < this.length; t++) if (this[t].kw == n.kw) return this[t];
return !1 }
function () { for (var u = this, n = 0, i, t, r; n < arguments.length; n++) for (r = 0;
arguments[n] && r < arguments[n].length; r++) t = arguments[n][r], i = this.IQPR29(t), i ?
i.src.QDGS75(t.src[0]) || i.src.push(t.src[0]) : this.push(scanQ.QSSU6(t)); return this }
function (n) { for (var t = 0; t < this.length; t++) if (this[t] == n) return !0; return !1 }
14 wrz 17:57
PW: Maszyna losuje 6 "dobrych" liczb. Na kuponie muszą być skreślone 4 spośród "dobrych" i
jednocześnie 2 spośród pozostałych 49−6 = 43 "złych". Żądanych kuponów jest więc
14 wrz 21:35