| y | 1 | |||
y' + | = | |||
| x | (x3)y |
| y | ||
y'+ | =0 | |
| x |
| dy | y | ||
=− | |||
| dx | x |
| dy | dx | ||
=− | |||
| y | x |
| c | ||
y= | ||
| x |
| c(x) | ||
y= | ||
| x |
| c'(x)*x−c(x)*1 | ||
y'= | ||
| x2 |
| c'(x)*x−c(x)*1 |
| 1 | ||||||||||||
+ | = | |||||||||||||
| x2 | x |
|
| c'(x) | c(x) | c(x) | 1 | ||||
− | +− | = | |||||
| x | x | x | x2*c(x) |
| c'(x) | 1 | ||
= | /*x | ||
| x | x2*c(x) |
| 1 | ||
c'(x)= | ||
| x*c(x) |
| dc(x) | 1 | ||
= | |||
| dx | x*c(x) |
| c2(x) | |
=ln|x|+ln|c| | |
| 2 |
| ln2(cx) | ||
y= | ||
| x |
| ln(cx)2 | ||
y= | ||
| x |