matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przedziały
Eryk:
Dane są przedziały A=(−5;2) B=<0;6>. Wyznacz przedziały AnB oraz A\B
14 wrz 17:20
Kejt:
teraz wystarczy odczytać
14 wrz 17:22
Janek191:
A ∩ B = < 0 ; 2 ) A \ B = ( − 5 ; 0 )
15 wrz 08:26