Granice Limesy i te sprawy....
Granica: Jeszcze jedno zadanko tyle że trudniejsze −,− ....Oblicz lim x−−>2− f(x) oraz lim x−−>2+
f(x).Czy istnieje granica fukcji f w punkcie x0=2? Naszkicuj wykres funkcji f.
f(x)={ x2−4 w liczniku a w mianowniku x−2 dla x róznego od 2
{ 1 dla x=2
Proszę o szybką odpowiedź z góry wielkie dzięki ! Odpowiedź to lim x−−>2 f(x)=4
14 wrz 13:40
Kacper: Popraw zapis. Szybko to trzeba uciekać jak cię gonią
14 wrz 13:43
Granica: Kacprze zapis czyli co poprawić

?
14 wrz 13:52