matematykaszkolna.pl
Teoria grafów - literatura Mia : Witajcie! Tym razem pytanie o teorię grafów, jaką literaturę polecacie? Dodam, że nigdy wcześniej styczności z tym nie miałam, a jak to na studiach wstęp bd, a potem tępo przyspieszy emotka Bardzo proszę, możecie mi coś polecić? Słyszałam, że "Wstęp do teorii grafów" Wilsona jest dobry, ale czy wystarczający? A "Grafy i sieci" Wojciechowski, Pieńkosz?
13 wrz 13:59
MQ: Oj "tępo", "tępo"!
13 wrz 14:01
Janek191: Szkoła "bul" Komorowskiego emotka
13 wrz 14:02
Mia : O rety, ale błąd... przepraszam emotka tempo oczywiście, nie wiem jak Wy, ale ja od czasu do czasu zastanawiam się nad jakimś słowem lub zrobię błąd, a dopiero potem ogarniam, że coś nie gra.. ogólnie z ortografią jest ok, ale się zdarza.. przepraszam emotka Mimo to na odpowiedź liczę emotka
13 wrz 14:04
Janek191: Robin J. Wilson "Wprowadzenie do teorii grafów " PWN 1985 F. Harary " Graph Theory "
13 wrz 14:10
Mia : A "Graph Theory" jest po polsku?
13 wrz 14:12
Janek191: Nie wiem emotka
13 wrz 14:15
Mia: Dzięki wielkie emotka Jeszcze jakieś pozycje moglibyście polecić?
14 wrz 08:38
Janek191: Mia to ambitna studentka emotka
14 wrz 08:41
Mia : Janek191 nie proszę o ocenę, tylko o pozycje, które warto przeczytać. Czy tylko te wymienione wystarczą, żeby dobrze opanować i zrozumieć ten dział matematyki?
14 wrz 10:53
pumba: Przeciez ocenil dobrze to dlaczego go strofujesz ? A pozycje to w ksiazce Kamasutra (jest ich duzo )
14 wrz 10:59
Kacper: Moje skojarzenia poszły w tym samym kierunku emotka
14 wrz 11:18
Mia : Sądziłam, że mam do czynienia z trochę poważniejszymi ludźmi. Wciąż czekam na odpowiedź, dziękuję za te na temat, które już dostałam emotka
14 wrz 16:26