matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proste równanie trygonometryczne
Olgaaa:
Rozwiąż równanie: |ctg x − 1|=0
13 wrz 13:34
Janek191:
I ctg x − 1 I = 0 ctg x = 1
π
x =
+ k*π
4
==============
13 wrz 13:36
Olgaaa:
Dzięki
13 wrz 13:39