proszę o pomoc
ania: w ostrosłupie prawidłowym czworokątnym przekątna podstawy ma długośc 8pierwiastków z 2 a
wysokośc ściany bocznej ma długość 8cm. oblicz objętość .
11 wrz 22:47
ania: i pole powierzchni całkowitej
11 wrz 22:48
sushi_gg6397228:
rysunek zrobiony ?
11 wrz 22:49
ania: właśnie ze nie a mozesz zrobić i zrobić mi wszystkie obliczenia
11 wrz 22:50
ania: byłabym bardzo wdzięczna
11 wrz 22:50
Kacper: i wpisać do zeszytu Aniu?
11 wrz 22:52
ania: nie nie
11 wrz 22:53
ania: dopiero zobaczyłam ze mam coś zadane
11 wrz 22:53
sushi_gg6397228:
podwójne zaprzeczenie= tak
11 wrz 22:53
ania: pomożecie

?
11 wrz 22:54
sushi_gg6397228:
pomoc≠ danie gotowca
11 wrz 22:55
ania: no niestety tak nawet zabradzo tego nie ogarniam ; /
11 wrz 22:56
ania: tylko to jedno i będę szczęśliwa i wdzięczna
11 wrz 22:58
sushi_gg6397228:
1. policz krawedz podstawy "a"=...
2. z Pitagorasa policz H bryły " h ściany bocznej; połowa podstawy; H bryły"
3. V=....
4. Pole boczne " jednego trójkąta"=...
5. pole boczne razem
6. pole podstawy=....
7. Pole całkowite
11 wrz 22:58
Kacper: napisz do mnie na gadu to może coś poradzimy, bo z forum już uciekam

8959267
11 wrz 22:59
11 wrz 22:59
Janek191:
Patrz :
forum/257576.html
12 wrz 07:09