Dla jakiej wartości parametru "a" granica funkcji jest równa
Oliwka: Dla jakiej wartości parametru "a" granica funkcji jest równa +
∞ ?
| | 4 + 3a2 | |
b) lim x→ −7 |
| |
| | ( x +7)6 | |
11 wrz 20:17
Kacper: podstaw sobie a=1 i oblicz i wyciągaj wnioski
11 wrz 20:30
Kacper: potem podstaw a=−1, a=0 i powinno wystarczyć

chodzi o podpunkt a)
11 wrz 20:31
Hugo: zamiast zrobić koleżance to każesz jej sie dodatkowo zastanawiać, taki dżentelmen

!
11 wrz 21:05
bezendu:
Hugo ! Masz cytat na dziś ?
11 wrz 21:06