matematykaszkolna.pl
pytanie undefined: Trivial asdf Z czego pisaliście maturę? Z infy czy fizyki?
11 wrz 19:42
bezendu: Z polskiego
11 wrz 19:47
undefined: hej bezendu. W tym roku ja pisze maturę... Z czego zdawałeś maturę? Z czego, jak dlugo się uczyłeś? Chwiałbym pójść na informatykę więc zdawać informatykę czy fizykę?
11 wrz 20:26
M.rek: Możesz zdawać to i to, przyda ci się.
11 wrz 20:27
bezendu: Ja zdawałem matematykę R i fizykę P. uczyłem się przez całe technikum, lepiej zdawać fizykę bardziej się przydaje na uczelniach technicznych emotka
11 wrz 20:28
M.rek: Na ile % Ci poszło bezendu ?
11 wrz 20:28
11 wrz 20:29
M.rek: Na jakich zestawach się uczyłeś ?
11 wrz 20:33
bezendu: Wszystko masz w tym linku, poczytaj dokładnie moje posty to się wszystkiego dowiesz.
11 wrz 20:35
undefined: Dzięki Bezendu to dla mnie dużo znaczyemotka trochę się cykam tej maturki
11 wrz 20:52
Kris: undefined zdawaj fizyke ja zaczalem w wakacje sie uczyc zawsze mialem 3 i napisalem w tym roku rozszerzona na 80% nie jest trudna a z infa to roznie bywa. Piszesz stara czy nowa mature ?
11 wrz 21:28
jakubs: Sprawdź, który przedmiot się będzie liczył przy rekrutacji na studia.
11 wrz 21:31
undefined: Na następny tydzień już zdecyduję. Zawsze dobrze uczyłem się fizyki, ale 2 drugiej klasie lo swoje zainteresowania przeniosłem na informatykę i teraz trudno mi się od niej odczepić. Muszę to przemyśleć..
12 wrz 06:11
Trivial: Nie zdawałem ani inf ani fiz.
12 wrz 14:01
asdf: Zdawalem infe, podstawe − w ogole sie do niej nie uczylem (mialem egzamin zawodowy na glowie − zdany). Na informatyce najbardziej sie przydaje matematyka − uczy logicznego myslenia, no i angielski. Napisalem Ci praktyczne rzeczy, bo matura jest nie praktyczna (liczy sie tylko przy rekrutacji).
12 wrz 14:29
pytający: Dla mnie matura z informatyki była łatwiejsza od tej z fizyki. Najlepiej porób sobie matury z informatyki z ubiegłych lat (osobiście robiłem chyba od 2008 włącznie) i sam stwierdź, czy ogarniasz dobrze temat.
12 wrz 14:40