matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanko, podpowiedz?
FHA:
cos x = sin 2x + cos 3x myslalem nad zrobieniem tak − sin 2x = cos 3x − cos x sin 2x = −cos 3x + cos x
11 wrz 19:18
FHA:
hmm ?
11 wrz 19:30
FHA:
prosze o wskazowke
11 wrz 20:04