matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
1234:
(tg60
o
/ cos60
o
− sin45
o
/ cos45
o
)
2
=
11 wrz 16:19
J:
Chyba żartujesz ....
11 wrz 16:22
1234:
?
11 wrz 16:23
J:
ile wynosi tg60
o
.... ile cos60
o
.... ile sin45
o
= cos45
o
= ?
11 wrz 16:25