matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
asd:
Pytanie:
2i−2i
7
2i−2(i
2
)
3
*i
2i+2i
4−i
z=
=
=
*
4+i
4+i
4+i
4−i
4
16i
Wynik wyszedł mi Rez=
Im=
17
17
Sprawdzi ktoś ?
10 wrz 22:20
Janek191:
Źle
10 wrz 22:40
Janek191:
4
16
Re z =
Im z =
17
17
10 wrz 22:42
asd:
no ok bez i
10 wrz 22:44