matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
farna :):
log
3
4
√
3
=
10 wrz 18:50
klara:
log3 4√3 = log3 3
1
/4=1/4
log 3 3=1/4
10 wrz 19:27
Janek191:
1
log
3
4
√
3
= log
3
3
1
4
=
1
4
log
3
3 =
4
10 wrz 19:31