10 wrz 17:20
Maturzystka2014/2015: weźcie powiedziecie
10 wrz 17:25
Metis: Nie wyciągnęłaś wniosków z poprzednich postów ?
10 wrz 17:27
5-latek: Osie ukladu wspolrzednych beda asymtotami wtedy gdy hiperbola ma rownanie postaci
| | a | | 2 | | 1 | |
y= |
| gdzie a bedzie jakas liczba czyli np y= |
| y= |
| |
| | x | | x | | 3x | |
Narysuj sobie ilka takich funkcji i saam sie wtedy przekonasz
10 wrz 17:34
5-latek: Zaluje za napisalem ten post
Mysle za wiecej pomocy tu nie otrzymasz za taki wpis .
10 wrz 17:36
Maturzystka2014/2015: 5−latek Dziękuje za mądrą odpowiedź.
10 wrz 17:37
Maturzystka2014/2015: Jak nie można od was nic się dowiedzieć to co o was myśleć? Zadaje logiczne pytania bo nie wiem
jakiejś tam rzeczy z tego filmu a ten cały "Metis" zaczyna od jakiś pytan o wnioskach z
poprzednich postów tak trudno zrozumieć że mi te filmy w 99 % pomagają?
10 wrz 17:40
razor: Zapisz zadanie tutaj bo nikt nie będzie oglądąć 5−minutowego filmu, strata czasu.
10 wrz 17:40
Maturzystka2014/2015: To są zadania z matury maj 2014 nie da rady tego przepisać bo tam jest wykres.
10 wrz 17:45
Janek191:
Podaj nr zadania
10 wrz 17:52
Maturzystka2014/2015: 29
10 wrz 18:12
Maturzystka2014/2015: http://www.youtube.com/watch?v=tmbuRT_lpBI
Czemu on mówi że najlepiej spojrzeć na punkt przecięcia się tych asymptot który normalnie w tej
funkcji jest punktem zerowym? Nie rozumiem czemu jest punktem zerowym?
to jest 0:48 sekunda filmu
10 wrz 18:12
Metis: " Zapisz zadanie tutaj bo nikt nie będzie oglądąć 5−minutowego filmu, strata czasu." ...
10 wrz 18:13