matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz Pc i V Czworościanu Foremnego
Mariusz:
Oblicz Pc i V Czworościanu Foremnego, jeżeli krawędź podstawy a=6
9 wrz 21:32
Mila:
To masz w książce.
9 wrz 21:36
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0CEYQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.matemaks.pl%2Fstereometria.php%3Ftid%3D3207&ei=SFYPVNulOcH-ygP14ID4DQ&usg=AFQjCNFEeGKh04JpZpEZbhWUl_kndYMSDA
np mozna znalezc
9 wrz 21:36
5-latek:
Dobry wieczor
Milu
Pozdrawiam
9 wrz 21:37
Mila:
Witaj, piękną stronkę dałeś.
9 wrz 21:42