matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wektorki
lol:
Dane są dwa wektory a= [−2, 1] oraz b=[4, −9] takie, że 3a * + 2w = b. Wobec tego w jest równe ?
7 wrz 21:20
lol:
*3a + 2w = b
7 wrz 21:21
lol:
pomoże ktoś ?
7 wrz 21:27