matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartość wyrażenia dla :
Patryk:
Z
3
/3−z dla z=
3
√
√
3
+
√
2
+
3
√
√
3
−
√
2
7 wrz 19:33
razor:
nie widać za dobrze z = (
√
3+
√
2
)
1/3
+ (
√
3−
√
2
)
1/3
czy może z = (
√
3
+
√
2
)
1/3
+ (
√
3
−
√
2
)
1/3
7 wrz 19:43
Patryk:
2 opcja
7 wrz 19:49