matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz !!!
Patryk:
√
76−42
√
3
7 wrz 19:02
Eta:
....=
√
(7−3
√
3
)
2
= |7−3
√
3
|=........
7 wrz 19:04
5-latek:
Wzor skroconego mnozenie (a−b)
2
7 wrz 19:04
Patryk:
Danke
7 wrz 19:05
5-latek:
Proszę bardzo
7 wrz 19:07