matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sfd
kamczatka:
√
x
pochodna z (
)' ile wynosi ?
2
6 wrz 22:30
john2:
1
(
√
x
)' spróbuj teraz
2
6 wrz 22:33
pigor:
√
x
1
1
... , (
) = (
1
2
√
x
) ' =
1
2
*
=
2
2
√
x
4
√
x
6 wrz 22:34